Střelkyně Barteková má o jednu zbraň navíc: O takové sexy postavě mohou kolegyně akorát snít!

Při postavě to ani zdaleka nekončí.

V Inkognite dnes přivítáme úspěšnou slovenskou reprezentantnku v střelecké disciplíně skeet, bronzovou medailistku z Olympijských her z Londýna a držitelku více medailí - sympatickou Danku Bartekovou. Mladou sportovkyni neměli naši hadači nejmenší problém uhodnout, protože s takovým Marcelem se viděli několikrát i na nedávné olympiádě. A ačkoliv Danka ví zacházet i s těžkými zbraněmi, chlapi z ní respekt a strach nemají, protože všichni vědí, že je velmi mírumilovný člověk.

Mladá střelkyně nemá problém zacházet ani s jinými zbraněmi, jako je brokovnice a sem-tam si vystřelí i z pistole či luku. Kromě toho používá už jen ty ženské zbraně. "Vždycky říkám, že nejlepší je ten úsměv a využívám ho často. Myslím, že muži mají rádi pozitivní ženy," říká Danka. Chlapi se ale rozhodně neohlédnou jen za její úsměvem, ale i sexy postavou, o kterou se poctivě stará. "Jsem zastánkyní zdravé stravy. Už rok mám jídelníček na míru a je na nízkosacharidové stravě. Více tuků a méně sacharidů a snaží se cítit co nejlépe," prezdrádza úspěšná sportovkyně. Střelkyně přitom nemusí mít super postavu, protože ostatní ženy na stupnici vítězů měli spíše mohutnější postavy.

Danka se chce prostě cítit dobře a sportovat vždy, když může, což pak pociťuje i na celkových výkonech. Kromě celkové kondice ale musí dbát i na svůj orlí zrak, bez kterého by terč trefila jen těžko. "Zrak jsem si za poslední dobu dost kazila i díky telce, protože jsem měla spoustu času odpočívat doma," prozrazuje Danka. Nyní již o své oči poctivě pečuje, přijímá kopec vitamínů, aby se mohla vrhnout na nový olympijský cyklus s novou zbraní na nové střelnici, aby tak mohla reprezentovat Slovensko na všech vrcholových akcích a zejména na nadcházející Olympiádě v Tokiu.

Sledujte premiérové ​​Inkognito s tajným hostem Dankou Bartekovou dnes ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: inkognito