Karnasové nejúmornejší natáčení Paneláku: S kocovinou po večírku musela trpět přímo na place!

Jak to dopadlo?

V nejnovějším Inkognite se nám jako tajný host představila oblíbený herečka Andrea Karnasová, kterou diváci znají nejen jako lesbičku Denisu z kultovního Paneláku, ale například i jako nejlepší Lujzinu kámošku Andreu ze seriálu NAŠI. Neméně známý je i hereččin hlas, který propůjčila desítkám známých zahraničních hereckých hvězd.

A protože se už Andrea vyskytuje v branži mnoho let, za tu dobu stihla zažít množství humorných příhod. Jednu z nich nám chtě nechtě herečka prozradila poté, co se jí Vlado zeptal, s jakými lidmi se jí nejlépe spolupracuje. "S takovými, co už jsou připraveni. Přiznám se, že občas jsem šlendříška, ale občas mám pocit, že už jsem v tom jedoucím vlaku, už to vím. A najednou přijde situace, že jseš na párty do časného rána, neboť oslavuješ konec jednoho projektu, ale zároveň musíš jít do druhého projektu točit opět," vzpomíná herečka na dotočnou párty k seriálu Odsouzené, na které pobyla až do sedmé rána.

Na tom by nebylo pro energickou ženu jako ona nic zvláštního, kdyby ji ještě v ten den nečekalo náročné natáčení Paneláku. Nezbývalo jí ale nic jiného, ​​než se přemoci a natáčet i v "rozbitém" stavu. "Bylo mi moc špatně, ale zvládla jsem to s pomocí skvělých kolegů, kteří mě ovívali a nosili pilulky," zahanbeně přiznala Andy. "Tehdy jsem si řekla, vidíš, jaká jsi hloupá. Stálo ti to za to?" vtipně zakončila svou historku Karnasová. Tuto příhodu bere jako velké poučení do života a od té doby si už dává pořádný pozor na to, co ji na druhý den čeká.

 Celou epizodu nejnovějšího inkognito najdete v našem bezplatném archivu!