Studenková se obula do samozvaných módních poradkyň: Dámy, podívejte se nejprve samy na sebe!

Ne všechny módní poradkyně jsou ale stejné.

Inkognito je plné netradičních povolání, se kterými se ale přece setkáváme na každém kroku. S některými mají naši hadači stále problém, přestože se pomalu, ale jistě staly běžnou součástí naší společnosti. Takovým je i povolání módního bloggera, kterému se již více než tři roky věnuje Linda Adamčíková přes svůj blog LAPKINN. Tuto mladou a usměvavou nadšenkyni módy můžete znát i z pořadu Nákupní maniačky, kde zastávala roli nákupní poradkyně. Linda začala blogovat zcela přirozeně poté, co dostala impuls od kamarádů, kterým se líbilo jak originálně se obléká. Díky tomu dnes píše dva až třikrát týdně své blogy a postuje fotky s originálními outfity i na Instagramu. Takto inspiruje desetitisíce lidí po celém světě. Lindu zase inspiruje celý svět kolem. "Všímám si všechny věci kolem mě, inspirace je i na ulici nebo z historie," prozrazuje zkušená blogerka.

Navzdory svému velkému zanícení pro tuto oblast si ale nemyslí, že se stala obětí módy, ačkoli někomu se to může přihodit. "Podle mě je to velmi individuální, nedají se nosit všechny trendy a člověk si musí najít ten svůj, který mu nejvíce sluší," myslí si Linda.

Své o módních kriticích a blogerek si myslí Zdenka Studenková, která s nimi nemá dobré zkušenosti. "Najděte si ten styl a pak se do vás obuje módní blogerka či poradkyně, která vypadá jako teta. Pustí se do tebe, jak si špatně oblečená a přitom jsme jen oblečené tak, jak se dobře cítíme," neskrývá Zdenka své rozhořčení. Linda rozhodně nepatří k blogerkám, které chtějí za každou cenu někoho kritizovat či nedejbože očerňovat. "Já jsem spíš pozitivní blogerka, nikoho bych neodcudzovala, je to každého názor a věc, jak se oblékne," objasňuje mladá blogerka svůj postoj. Sama přitom sem-tam zažívá negativní reakce na svou adresu. "Setkávám se i s opačnými názory na svou osobu, nyní je oblíbené hejterství," dodává Linda, která se proto raději snaží oblékat tak, aby mohla lidi inspirovat a aby ji hodnotili co nejpozitivněji.

Celou epizodu Inkognito najdete v našem bezplatném archivu!