Z vlastního megahitu povinná jízda: Katce Knechtové leze jedna z písní na nervy!

O který hit jde?

Oblíbená a sympatická Prešovčanka a jedna z nejlepších slovenských zpěvaček Katka Knechtová zavítala i knám do Inkognita. Spolu s Čekym a Mišem tak přišla pořádná východniarska sestava. Katka má v životě kopec novinek a její jméno je v těchto dnech skloňované zejména s novým singlem FEA, který se těší velké oblibě i v éterech slovenských rádií. V současnosti se Katka věnuje promování nového alba Proměny, který je průřezem toho nejlepšího, co se Katce podařilo v hudbě udělat. "Lidé tam mohou slyšet písně jako Sluneční balada, Stínohru i nejnovější singl FEA, kterému se v rádiích docela daří a před pár dny k němu vyšel i videoklip," prozrazuje sympatická zpěvačka, která kromě toho chystá i vlastní koncertní šňůru i turné s kapelou IMT smile se kterou začínala ještě když měla 15 let.

Na otázku, která z písní je Katčin srdeční záležitostí, zpěvačka nevěděla odpovědět jednoznačně, protože vše záleží od její momentální nálady. "No pokud existuje píseň, kterou nehraju ráda, protože mi leze na nervy, je to například píseň Môj bože. To jsou písně, které lidé očekávají, že je budeš hrát a stane se to povinnou jízdou. Vymýšlím nové aranžmá, ale lidé to chtějí stále tak jak to je, takže někdy se to v playlistu a v hlavě ohrá," říká Katka, která je v hudbě maximální perfekcionistkou a když se opakovaně slyší v rádiu, stále hledá chyby a řeší i nejmenší detaily.

Inspirací její tvorby je úplně všechno. Jediné, co Katka nesnáší, je takzvaný "impotentní" klid. "Někdy mám sama pocit, že už nevytvořím nic a že v životě se nic neděje, ale vzápětí to přijde. Například nedávno se mi podařilo ve vířivce udělat další píseň. Najednou se zamyslíš, někam odletíš a pak slyšíš kompletně celou píseň," dodává vždy usměvavá zpěvačka.

Sledujte Inkognito každou středu ve 21:30 na JOJ Family!