vlastina svatkova

Vlastina Svátková ukázala svou vysněnou kuchyni: WAU, to je nádhera!

Pro většinu lidí je nejoblíbenějším místem v domě právě kuchyň a jinak to není ani u sympatické herečky a trojnásobné mámy Vlastiny. Co řeknete na styl, který si zvolila?

Přestože Vlastině Svátkové nevyšlo ani druhé manželství, je opět šťastná po boku mladšího partnera a těší se z jejich společného bydlení, které si zařizuje podle vlastních představ. Podívejte se do její dokonalé kuchyně!

Krásnou slovenský herečku Vlastinu Svátkovou jste mohli vidět i ve výjimečném jojkárském seriálu Jenny či Hotel.

Vypadá to tak, že nejen nový přítel, ale i rekonstrukce a zařizování nového bydlení podle svých představ, pomáhá Vlastině zahnat smutek a rány z druhého nezdařeného manželství.

Krásná herečka se pustila do předělávky celého domu a tak každá místnost postupně přechází originálními úpravami.

Kuchyň snů

Barevné designové doplňky a nadčasové prostory nyní dostali pomyslnou korunu krásy, kterou představuje hereččina nová kuchyň pro změnu splňující současné trendy. "Věděla jsem, že nechci kuchyni bílou ani černou, ani v imitaci dřeva. Věděla jsem, že chci ostrůvek obložený keramikou a že nemohu mít digestoř do stropu, proto byla jediná možnost varná deska s digestoř již zabudovaným do desky," napsala Vlastina k fotkám kuchyně, v které vládne zemitá béžová barva s ostrůvkem ze světlého mramoru.

Jako herečka přiznala, digestoř, jak ho většina lidí zná, nemá a mít nebude. Z praktických důvodů totiž zvolila speciální typ, který je integrován přímo do varné desky. Co se, stejně jako vše, co je neobvyklé, nesetkalo vždy s pochopením. "To bylo zase rád a názorů. Prý to tolik nesaje pachy. Prý se ta keramika rozbije. Prý je křehká a nepraktická. Já nevím. Zatím vždy vše, co ostatní kritizovali, fungovalo ze všeho nejlépe," okomentovala moudré rady, které vyslechla ve svém okolí. A přesto si šla svou cestou.

"Vítej u nás, nová kuchyň, a pozor, zde vaří všichni, i moje děti!!!" dodala Vlastina, která si v nové kuchyni zrealizovala všechny své představy a sny. Co na ni říkáte? Líbí se i vám?