Milo Kráľ v novém videoklipu překvapuje: Bez trička a vášnivé polibky se známou herečkou!

Známý herec a hudebník v těchto dnech představil další singl z jeho připravovaného alba. Skladba s názvem Zralá žena mluví o tom, že ženám věk přistane a podtrhuje jejich přitažlivost. Zajímavostí je, že ve videoklipu si zahráli rovnou dvě herecké kolegyně, přičemž s jednou si zahráli partnery!

Herec, režisér a hudebník Milo Kráľ, kterého znáte z několika seriálu televize JOJ Family, v těchto dnech vydal novou písničku s názvem Zralá žena. Ta bude i součástí jeho připravovaného alba, který by měl spatřit světlo světa na podzim. "V této písni mi zřejmě dají za pravdu mnozí muži. Náš pohled na přitažlivost ženy není jednobarevný, jak si to ženy většinou myslí. Není pravdou, že nás zajímají jen do jistého věku. Neuvědomují si, že jejich přitažlivost často podtrhuje jejich životní zkušenosti a jejich následný jiný pohled na život- jedním slovem jejich zralost," řekl o skladbě autor textu i hudby Milo Kráľ.

K písničce vznikl i videoklip, ve kterém si zahráli jeho herecké kolegyně ze seriálu Nový život - Betka Stanková, která ztvárňuje jeho manželku a představitelka slovenčinárky Barbora Švidraňová. Právě sexy zrzka si v skladbě Zralá žena zahrála jeho partnerku, se kterou si Milo Kráľ vyměňuje vášnivé polibky. Klip měl pod taktovkou Milův spolužák z filmové režie Tomáš Rafaj. "V hudebním a obrazovém provedení se tak setkává několik pohledů. Klip vykresluje hru myšlenek muže v kontextu jeho zkušeností a minulosti," vysvětlil herec a muzikant s úsměvem.

Tagy: Milo Kráľ