Je v jeho životě nová žena? Milo Kráľ udělal výjimku a promluvil o svém soukromí!

Oblíbený seriálový, divadelní a dabingový herec si své soukromí přísně střeží a příliš o něm nemluví. Na slova o svém životě bývá často skoupý, ale nyní udělal výjimku a něco málo prozradil. Je znovu zamilovaný?

Herec Milo Krá, je známý tím, že si své soukromí přísně střeží. Příliš o něm nemluví a dokonce jako jeden z mála známých osobností nepoužívá žádné sociální sítě. Na rozdíl od mnoha celebrit se tak nechlubí nejnovějšími fotkami či informacemi o svém životě. Jelikož v rozhovorech je u tématu láska poměrně skoupý na slovo, jeho fanynky ani nevědí, zda je zadaný nebo stále svobodný. Nyní však udělal výjimku a přece jen něco málo naznačil. "Na obzoru je vždy něco, samozřejmě. Nyní je to velmi pěkný obzor, řekl bych," řekl s tajemným, ba přímo zamilovaným pohledem, který je již 14 let rozvedený.

Popři soukromí se však naplno věnuje i práci. Kromě natáčení seriálů investuje veškerý volný čas do přípravy nového alba. Ten by měl spatřit světlo světa už na podzim, přičemž na něm pracuje již několik měsíců. První vlaštovkou, která naznačuje, jakým stylem se bude nést jeho nové album, je singl Love Song. Ten nazpíval přibližně před měsícem s hereckou kolegyní Barborou Švidraňovou a těší se velkému úspěchu.

Tagy: Milo Kráľ