Milo Kráľ představil svou novou skladbu: TENTO emotivní duet se vám dostane pod kůži!

Sympatický herec se kromě práce před kamerou či na divadelních prknech dlouhá léta věnuje i hudbě. V neděli potěšil své fanoušky novou skladbou, která je předzvěstí jeho připravovaného alba.

Milo Kráľ je nejen skvělý herec, ale také výborný muzikant. Spolu se svou kapelou Milo Kráľ Band již vydal tři alba, které jsou plné zajímavých a invenčních skladeb. Fanoušci jeho hudby mají od neděle důvod na úsměv, protože na YouTube představil svou novou skladbu s názvem Lovesong. "Musím upozornit, že toto ještě není výsledný tvar písně, spíše jde jen o takovou propagační demo verzi pro nové album. Hudbu a text jsem dělal já, aranžovat to bude Filip Hittrich, se kterým spolupracuji na celém albu. Takže toto je vlastně jen taková rozpracovaná ochutnávka," vysvětlil Milo, který všechen volný čas přes pandemii věnuje přípravě nového alba. Ten by měl spatřit světlo světa už na podzim, přičemž na něm pracuje již několik měsíců. "Od nynějška každý měsíc až do září pověsím na YouTube klip nové písně. Poprosil jsem o to své spolužáky z filmové režie a souhlasili, každý si udělá podle sebe klip na jednu skladbu. Takže v podstatě půjde o takovou ročníkovou práci," prozradil s úsměvem.

Při psaní písničky Love Song se herec a muzikant inspiroval, jak jinak, láskou. Výsledkem je emotivní text, který má silnou vypovídací hodnotu. "Co se mě týče, při její tvorbě jsem se snažil být upřímný, jestli jsem však trefil i ženský pohled na vztah, netuším, snad aspoň trochu," naděje se. Skladbu nazpíval spolu se svou hereckou i muzikantskou kolegyní Barborou Švidraňovou, se kterou za mikrofonem tvoří ostřílenou dvojici. "Byla to moje přirozená volba, s nikým jiným ani nezvyknu zpívat, sedí jí to rozsahově a naštěstí souhlasila," zhodnotil Kráľ. Spolupráci si pochvaluje i talentovaná zrzka. "Po dlouhém čase nespívání jsem věru měla trochu výzvu, protože i když skladba zní jednoduše a velmi melodicky, tak pěvecký je docela náročná. Ale moc se mi líbí, až jsem překvapená, jak Milo dokázal textem vystihnout hlavně ten ženský pohled na lásku. Myslím, že většina lidí se v té písni najde a musím říci, že mě místy až dojala. Už se těším, když ji budeme hrát před živým publikem," řekla Švidraňová.

Tagy: Milo Kráľ