Nesnášíte ranní vstávání? Inspirujte se Milem Králem: TOTO stíhá ještě před kávou!

Říká se, že existují pouze dva typy lidí - ranní ptáčata a noční sovy. Pokud patříte právě do té druhé skupiny, která by kuvikala do noci, ale ráno nemůže vstát a probrat se, zbystřete pozornost. Oblíbený herec prozradil, co mu po probuzení pomáhá!

Oblíbený seriálový, divadelní a dabingový herec Milo Kráľ je známý tím, že si své soukromí přísně střeží. Příliš o něm nemluví a dokonce jako jeden z mála známých osobností nepoužívá žádné sociální sítě. Čas od času však v rozhovorech o sobě cosi prozradí. Stalo se tak i nedávno.

Na plac musel přijít velmi brzy ráno a prozradil že rozhodně nepatří k ranním ptáčatům. "My si s ranním vstáváním netykáme, ale vypracoval jsem si nějaký systém, během té korony. Ráno si zacvičím, trochu se nabudím do toho pracovního dne a ještě mi to stále drží. Tak uvidím, kdy to přestanu dělat," zhodnotil. Zároveň jedním dechem dodal, že při jeho práci ospalost občas není na škodu. "Někdy není špatné, pokud se člověk neví probrat. Když v unavenější módě hrám... Unavený herec je dobrý herec. Alespoň co se týká kamery. Nehrozí přílišné přehrávání," dodal se smíchem.

Tagy: Milo Kráľ