Martin Mňahončák ukázal svou rozkošnou dcerku: Podívejte, jak jeho princezna už vyrostla!

Oblíbený herec se v únoru 2019 stal hrdým otcem dcerky Dorotky, kterou na svět přivedla jeho milovaná manželka Katka. Od té doby uběhl už rok a půl a z malinkého miminka je již rozkošná princezna. Navíc zanedlouho se narodí i její sestřička, jelikož Mňahončákovci čekají druhé miminko.

Oblíbený herec Martin Mňahončák, známý z jojkárskych seriálů jako Pravá tvář či Hotel, prožívá nejkrásnější období svého života. S milovanou manželkou Katkou vychovává 1,5- letou dcerku Dorotku a již brzy se stane dvojnásobným otcem. Úspěšná architektka totiž nosí pod srdcem své druhé děťátko - také dcerku.

Herec, jehož mnohé ženy považují za sexsymbol, je sice aktivní na sociálních sítích, ale soukromí si přesto hlídá. Proto není divu, že až donedávna nikdo nevěděl, jak jeho prvorozená dcerka vypadá. I když se pochlubil její fotkou, tvářičku svým fanouškům a známým neukázal. Nyní však udělal výjimku a celému světu se pochlubil, jaká rozkošná je jeho malá princezna. Krásné modré očka, světlé vlásky a zubatý úsměv způsobují, že Dorotka vypadá opravdu jako obrázek. Co říkáte?