Mamba Dasha a Tony Porucha ukázali svého synka: Podívejte se jak už vyrostl!

Známý pár ze slovenského showbyznysu společně vychovává synka Manola, který v listopadu oslaví už dva roky. Že jejich největší poklad roste jako z vody dokazují i nejnovější fotky, kterými se pochválili svým fanouškům.

Zpěvačka Mamba Dasha Sarkozyová tvoří již dlouhá léta harmonický pár s hercem a tanečníkem Tonym Poruchou. Jsou hrdými rodiči rozkošného synka Manola, který se vyžádal na svět v listopadu 2018 a tak letos na narozeninovém dortu sfoukne už dvě svíčky. Jejich drobeček roste jako z vody, o čemž svědčí fotky, kterými se fanouškům pochlubí prostřednictvím sociální sítě. Šibalský úsměv a jiskřičky v očích naznačují, že z jejich zlatíčka roste malý šprýmař.

Otázka, zda plánují i ​​dalšího potomka, je stále otevřená. Svorně totiž tvrdí, že Manol jim dává dostatek radosti a štěstí. "Zatím jsme tak nastavení. Neřešíme to násilím a neřešíme to tak, jak to řeší jiní," shodli se dlouholetí partneři. Jasné rozhodnutí nepadlo ani v případě svatby. "Toto necháváme na čas, kdy bude Manolko trochu větší a nebyl na svatbě pouze babičce na rukou. Ať může běhat všude možně," dodávají zamilovaní.

Jak zvládli Tony s Mambou a se synkem izolaci? Podívejte se na rozhovor ve videu NAHORU!

Tagy: Tony Porucha