Vědí Slováci prohrávat? Voštinár nám prozradil, jak soutěžící prožívají, když odcházejí s nulou

I to se v show Hádej můj věk někdy stává.

Vlado Voštinár si už odmoderoval svou dávku projektů nejrůznějšího druhu, i se soutěžemi má četné zkušenosti a proto nás zajímalo, jestli pro něj jeho nejnovější zábavně-soutěžní show Hádej můj věk znamená něco víc a zda mu za krátkou dobu stihla přirůst k srdci. "Je opravdu krásná, ale to řekne každý moderátor o svém programu, ale já to neříkám proto, že to moderuji já," tvrdí s úsměvem. A jak své tvrzení zdůvodňuje? "Mám rád programy, které jsou o lidech, s lidmi a samozřejmě pro lidi. A toto v tom programu je. Celkem logicky mi přirostl. Už za stolem, když jsme si říkali, jaký by ten program měl být, jsem se na něj těšil a byl mi velmi sympatický," říká Vlado vzápětí.

Šou Hádej můj věk je skutečně nejen pro lidi, ale především o lidech. Už se je v soutěži vystřídalo několik desítek: "Za ten čas jsem už potkal mnohé z vás, poznal jsem mnoho lidí a ty setkání jsou nezopakovatelné. Děkuji vám za to, že sem přijíždíte, protože i mě to posouvá dopředu. Ale důležité je, aby přirostl k srdci i vám, abyste si ho oblíbili. Proto to děláme a věřím, že budete sledovat další vysílání. Pokud jste se nepřihlásili, tak se přihlásíte a budete s námi soutěžit, věřím, že vám přiroste k srdci."

Show s sebou přináší spoustu milých a úsměvných chvil, ale i několik nepříjemných okamžiků. Nejtěžší je, když soutěžící odcházejí ze hry na prázdno. "Naštěstí, Slováci jsou hraví a vědí prohrávat. Lidé fungují velmi dobře, protože v životě platí, že každý rád vyhrává, ale je důležité vědět i prohrát. Ale u nás se neprohrává, u nás se jen dříve končí. Samozřejmě, když někdo dříve skončí, tak to není na ohňostroj, ale je důležité vzít to s úsměvem," prozrazuje Voštinár. A jak tyto situace vnímá on sám? "Myslím, že prvotní idea je přijít do toho programu zkusit něco nového, zažít něco nového, život je o tom, o objevování nových věcí a toto může patřit k tomu," dodává.

Šou Hádej můj věk můžete sledovat dnes v 18:00 na JOJ Family!