Uhádni môj vek - vlado voštinár o šou

Voštinár slibuje v nové soutěžní show příjemnou zábavu: Nebudou to žádné kolotoče!

Jaký byl první natáčecí den?

Zábavně-soutěžním pořadem Hádej můj věk vás bude provázet zkušený a oblíbený moderátor Vlado Voštinár, který nám na natáčení prvních epizod ukázal, jak vypadá televizní studio nové show a prozradil nám více o tom, v čem bude soutěž spočívat: "Soutěž spočívá ve velmi jednoduché věci, budeme hádat věk lidí, kteří budou přicházet. Je to taková lidová věc, kterou si vyzkoušel už každý, ale tady to budeme dělat v soutěžní verzi. Je to taková příjemná, jednoduchá zábava, žádné kolotoče."

Pro ty, kteří přemýšlejí nad tím, v čem může takové hádání věku v soutěžní podobě spočívat a zda může naplnit trvání relace, Voštinár vysvětluje: "Hádání věku se dá natáhnout opravdu na dlouho, protože nám sem chodí různí hosté, různého pohlaví, různé věkové kategorie a to hádání věku nemusí být vždy zcela jednoduché. Je to zábavné se špetkou napětí, protože se hádá o peníze."

Uhádni můj věk bude soutěž, která bude především o zábavě a o příjemné atmosféře, ale samotná příprava nebyla vůbec jednoduchá. "První den natáčení nebyl jednoduchý. Předcházelo mu X dní příprav. I když je námět celkem jednoduchý, technicky a technologicky je to velmi náročná hra," prozrazuje Vlado. Chcete vědět, v čem spočívaly přípravy? Podívejte se na rozhovor!

Hlavně ale nezapomeňte sledovat pořad Uhodni můj věk každý pracovný den v 17:00 na JOJ Family!