Roman Pomajbo jako milující otec: TOTO nám prozradil o své rodince!

Roman Pomajbo je otcem čtyř dětí. Není tomu tak dávno, co mu k třem dcerkám přibyl vysněný synek. I herec si na vlastní kůži vyzkoušel, jak těžké je to doma s dětmi během pandemie.

Tři z dětí Romana Pomajba jsou školou povinné, a proto bylo náročné přenést jejich studijní povinnosti ze školy domů ze dne na den. Sympatický herec má štěstí, že jeho manželka převzala povinnosti učitelky. "Učitelem jsem se nestal, protože maminka byla podstatná. Když jsem tisíckrát slyšel maminko, začal jsem uvažovat, proč tam není i táto," usmívá se herec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Pomajbo (@roman_pomajbo)

 

"Bylo to peklo, nevím, jak jsme to zvládali, když jsme chodili do práce," přiznal Roman. Spojit školní povinnosti svých dětí s prací si muselo vyzkoušet několik rodičů. "Všechny děti potřebují svou pozornost. Chodí vám maily od učitelek. Informací bylo tolik, že jsme museli udělat pořádek, aby děti věděli, že to jsou jejich povinnosti a musí si to hlídat. Jelikož jsme je nevedly ke komunikačním zařízením, museli jsme se to velmi rychle naučit," uvedl Vladimír Kováčik z Delukse.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Pomajbo (@roman_pomajbo)

 

Sledujte seriál Delukse v našem archivu.