Gabika Marcinková jen pár týdnů po porodu: Štíhlá jako laň a už zařezává na place!

Oblíbená herečka se koncem března stala podruhé maminkou, když na svět přivedla synka Jakubka. Od té doby uběhlo jen pár týdnů, ale Gabika vypadá tak výborně, jakoby ani nebyla těhotná. Dokonce si už i odběhla před kamery na natáčení filmu!

Sympatická herečka Gabika Marcinková a její manžel Martin Mihalčin, který je frontmanem kapely Helenine oči, společně vychovávají rozkošnou dvouletou dcerku Emku. Koncem března se jejich rodinka rozrostla, protože krásná tmavovláska přivedla na svět synka Jakubka. "Po porodu se cítím velmi dobře. Máme jedno krásné, zdravé, úžasné, spokojené miminko," řekla. Že Gabika prožívá nejkrásnější období ve svém životě, je vidět už na první pohled, protože září jako nikdy předtím. Přestože péče o miminko a dvouleté dítko rozhodně není med lízat, vše zvládá díky velké podpoře od manžela.

Právě Martin Mihalčin jí v těchto dnech dělá společnost a pomáhá jí, dokud ona naplno pracuje. Pokračování mega úspěšného filmu Šťastný nový rok 2 je totiž v plném proudu a natáčení se realizuje v chorvatském městečku Rovinj. V romantickém přímořském prostředí také oslavili své výročí. "Ještě pořád nás to baví od 9.5.2014," napsal Mihalčin ke krásné fotce, kterou se pochlubil na sociální síti. Nuže, hezčí místo na oslavu života a lásky si ani zvolit nemohli, co říkáte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Mihalčín (@mihalcinmartin)