Tony Porucha a Mamba Dasha se dočkali: Konečně se splnil jejich velký sen!

Sympatický pár žije bok po boku už několik let a mimo jiné mají společné i to, že se živí stejným zaměstnáním. Přestože jsou oba herci, jen málokdy se jim podaří ocitnout se spolu na place. Tomu je však konec!

Mamba Dasha Sarkozyová a Tony Porucha spolu žijí v harmonickém vztahu už několik let a jsou hrdými rodiči rozkošného synka Manola. Už při přípravě první série oblíbeného seriálu Nový život dostali oba nabídku účinkovat v něm. Přesto se na place nikdy nesetkali. Zatímco Mamba hrála starší zkušenou fotbalistku, Tony hrál o 10 let mladšího maturanta. "Nikdy v životě nepřijdeme do styku. Já jsem stará fotbalistka, která končí svou kariéru a on je mladý maturant, který začíná svůj život," řekla ještě během první série temperamentní tmavovláska.

No scénáristé si pro ně připravili milé překvapení. Ve druhé sérii se totiž konečně spolu ocitli na natáčení. Zamilovanému páru to pochopitelně velmi potěšilo. "Byla to zábava a velmi jsme se na to těšili, že budeme mít konečně spolu scény, protože v první sérii se nám to nepodařilo. Naše postavy se nesetkali, ale teď jsme se dostali do opravdu přímého kontaktu. Bavilo nás to a klidně bychom přijali i více takových scén. Kdyby se to všelijak zamotalo a tak. Když jsme ještě neměli scénáře, přemýšleli jsme, co by se tam mohlo stát a jak by se to mohlo vyvinout. Užívali jsme si to úplně naplno," prozradila se smíchem Mamba. Nadšený je i její životní partner. "Je to takové vtipné, protože minulou sérii jsme říkali, že hrajeme ve stejném seriálu, ale nesetkali jsme se. Byli jsme z úplně jiných dimenzí. A v této druhé sérii, nevím, jestli to naschvál udělali nebo jim to náhodou vyšlo, že se setkáme a budeme hrát i spolu, takže je to zábava," konstatoval Tony.