Dětem už nemusíte číst pohádky: Udělá to za vás Zuzana Fialová ONLINE!

Zuzana Fialová v tomto těžkém období ukázala srdce a empatii. Rozhodla se alespoň na krátký čas ulehčit rodičům a každý večer prostřednictvím živého vysílání na Instagramu čte dětem pohádky.

Zuzana Fialová je vynikající herečka, která hrá nejen na divadelních prknech, ale i před televizními kamerami. Určitě si ji všichni pamatujete jako ustrašeně ředitelku hotelu z našeho seriálu Delukse. Charismatická tmavovláska svou práci miluje, ale někdy jí zbývá opravdu málo času na své koníčky.

Nyní je všechno jinak a Zuzana se v období karantény věnuje malování a vytváří opravdu krásné obrazy. ,,Mám nádherný ateliérový byt, kde můžu malovat. Mám tam všechno, co potřebuji," prozradila herečka. Kromě této její záliby se rozhodla pomoci rodičům, kterým už došly všechny nápady, jak zabavit své děti. ,,O pět minut budu číst pohádku pro vaše děti. Když si chcete odpočinout, zapněte si můj live Instagram. Možná to někomu pomůže a ode dneška každý večer, dokud bude třeba o 19:30 hod.," napsala Zuzana na sociální síť.