Sexy jako nikdy předtím: Z nadupaného delkoltu Gabiky Marcinkové nespustíte oči!

Její půvab a šarm obdivují mnozí muži a dokonalou postavu jí závidí několik dám. Gabika patří mezi nejkrásnější ženy světa a na premiéře nového filmu zazářila v krásných červených šatech.

Gabriela Marcinková je oblíbená slovenská herečka, která účinkovala ve více seriálech či filmech. Nedávno zářila i na obrazovkách naší televize jako pokojská Lenka v komediálním seriálu Delukse a její charisma i šarm si získal srdce mnoha diváků. V roce 2012 ji jistá americká stránka zařadila mezi 100 nejkrásnějších žen světa. Gabika je ale velmi skromná a toto ocenění vůbec nečekala. ,,Je velmi milé, že se na světě někomu líbím. I když tomu nepropadám, protože s tím nesouhlasím," směje se herečka. Gabika se nám ale přiznala, že za její dokonalým vzhledem jsou hodiny cvičení.,,Mám problémy s tím, že relativně rychle přibírám, takže musím denně sportovat," vysvětluje Marcinková .

Charismatická tmavovláska žije od roku 2015 v harmonickém manželství s lídrem kapely Helenine oči - s Martinem Mihalčinem. Plodem jejich lásky je dcerka Emka, která letos oslaví své první narozeniny. Přestože si Gabika užívá mateřskou dovolenou plnými doušky, nedávno si odskočila na premiéru filmu Šťastný nový rok, kde okamžitě poutala pozornost svým dokonalým outfitem. Dlouhé červené šaty zvýraznily její dokonalé křivky a z Marcinkové nevěděli spustit oči zejména muži, protože herečka ve slavnostní róbě ukázala i sexy dekolt.

View this post on Instagram

Choďte do kina. Odporúčam. A ďakujem. #stastnynovyrok #lafemme #stastnynovyrokfilm

A post shared by Gabriela Marcinková (@gabrielamihalcinova) on