Toto musíte slyšet: Oblíbení herci Fischer a Žulčák zpívají v kapele!

Daniel Fischer a Daniel Žulčák kromě toho, že se věnují herectví mají společnou vášeň, kterou je hudba. Oba působí v kapele Orchestr Jeana Valjeana, kde je můžete slyšet nejen zpívat, ale také vidět jak jim to výborně jde s hudebními nástroji.

O skvělý humor se v seriály Delukse postará určitě i Daniel Fischer, který pracuje v hotelu jako recepční. Viktor je zaměstnanec, který plní příkazy do puntíku a vše bere příliš vážně. Avšak když se od něj očekává improvizace, selhává a všechno domoce. Jako recepční je vynikající, jenže na nic nemá vlastní názor a častokrát je zakřiknutý a blázlivý. Zamiluje se do pokojské Lenky, ale neví najít odvahu, aby ji pozval na rande.

Když má Daniel Fischer čas na odpočinek, věnuje se hudební skupině Orchestr Jeana Valjeana, v níž působí jako zpěvák, ale občas píše i texty. ,,Hrajeme taneční hudbu a kombinujeme množství žánrů. Kapelu jsem založil na střední škole a je složená z herců," prozradil Fischer. Spolu s ním ve skupině působí i Daniel Žulčák a Lukáš Dóza, které určitě znáte jako skvělé herce nejen z divadelních prken, ale také z obrazovky naší televize.

View this post on Instagram

OJV?príprava na #snd @daniel.fischer3 @lukas_doza @zulchucknoris @vojtogeleta #voice #rockandroll #band ????????

A post shared by OJV - Orchester Jeana Valjeana (@orchesterjeanavaljeana) on

Sledujte komediální seriál Delukse každou středu na JOJ Family.