V takové roli jste ji ještě nikdy neviděli: Zuzana Fialová jako roztržitá ředitelka luxusního hotelu!

Oblíbenou herečku již brzy můžete vidět v novém komediálním seriálu Delukse, kde si zahraje jednu z hlavních postav. Zuzana přiznala, že takovou roli ještě nikdy nehrála a velmi se těší na finální výsledek.

Už v září na obrazovkách televize JOJ Family můžete sledovat nový komediální seriál Delukse, který se bude odehrávat v hotelovém prostředí. Diváci mohou nahlédnout za dveře luxusního hotelu Danubia Queen, ve kterém by zaručeně chtěli bydlet, ale ne v něm pracovat.

Zuzana Fialová si zahraje v seriálu jednu z hlavních postav, kterou je ředitelka hotelu Adela Grácová. Adela bere svou práci příliš vážně a stává se z ní workoholička a perfekcionalistka. Ve vypjatých situacích podléhá záchvatům paniky, které ji paralizujú. ,,Je to roztržitá, férová ředitelka, která chce svým zaměstnancům jen to nejlepší. Stojí mezi nimi a majitelem, který mě nesmyslné požadavky, z čehož je vždy ve stresu," prozradila Fialová. Diváci si Zuzanu určitě pamatují jako z Paneláku, ale v tomto seriálu naplno předvede své herecké nadání. ,,Je to zcela nový charakter, který jsem nikdy ještě nehrála. Vymodelovala jsem tuto postavu, protože jsem nevycházela z toho jako já přirozeně komunikuji," vysvětluje Zuzana. Určitě se máte na co těšit, proto si nenechte ujít nový seriál Delukse, který startuje již v září.

Sledujte nový komediální seriál Delukse od 4. září na JOJ Family!