Budete plakat smíchy: Upoutávka k novému seriálu Delukse si vás okamžitě získá!

Poutavý děj, skvělé herecké obsazení a zajímavé zákoutí butikového hotelu jsou zárukou kvality tohoto vynikajícího seriálu. Podívejte se na první záběry a zasmějte se na komických situacích, které pravidelně vznikají v tomto výjimečném hotelu.

Připravte si bránice, protože už brzy na obrazovkách televize JOJ Family můžete sledovat nový komediální seriál Delukse, který se bude odehrávat v hotelovém prostředí. Diváci mohou nahlédnout za dveře luxusního hotelu, ve kterém by zaručeně chtěli bydlet, ale ne v něm pracovat. Obětaví zaměstnanci dělají vše proto, aby se hosté u nich cítili dobře. Nepříjemný majitel chce za každou cenu někoho vyhodit a čeká na vhodnou příležitost. Každá epizoda má samostatný příběh s novými hosty a komplikacemi.

Jednu z hlavních postav si zahraje Zuzana Fialová, také se můžete těšit na Ivana Vojtka, Ľuboše Kostelného, Alexandru Bártu nebo na Gabiku Marcinkovou. "Různorodé charaktery zaměstnanců hotelu a nenáviděný majitel jsou hlavními hybateli děje. Snažíme se přinést kvalitní zábavu, při které si diváci odpočinou od každodenních problémů," prozrazuje tvůrce seriálu. Podívejte se na skvělou upoutávku na Delukse a nalaďte se na náš nový komediální seriál.

Sledujte seriál Delukse již brzy na JOJ Family!

Tagy: Delukse