Nová porotkyně show Česko Slovensko má talent: Eva Burešová vrací úder hejterům

Eva Burešová čelí lavině nenávistných komentářů. Tentokrát se do herečky a zpěvačky nevybíravě pustili útočníci schovaní mezi fanoušky. Vadilo jim porotcování soutěže Česko Slovensko má talent. Eva se ale tentokrát s hejtry vůbec nepárala!

Být v porotě soutěže ČSMT je pro Evu velká pocta a hodně to pro ní znamená. Sama se soutěže zúčastnila v roce 2011 a probojovala se až do finále. A byla to právě tato soutěž, která Evě nastartovala kariéru.

"Vracím se na místo činu, kde to všechno kolem mě začalo. Těším se na nové talenty a doufám, že v show odevzdám všechno, co ve mě je. Za tu dobu jsem nabrala spoustu zkušeností," těší se do poroty oblíbené soutěže Eva.

Eva Burešová má s hejtry bohaté zkušenosti. Dlouhé roky čelí kritika na jedí úsměv, nešetří ani její syny Nathaniela a Tristana Williama. Prekážalo jim, že na ně zpěvačka odmala mluví anglicky, i když žijí v Čechách. "A potom v obchodě bude na prodavačky mluvit anglicky? Většina prodavaček anglicky nemluví," rýpl si jeden ze sledujících. Ani to si Eva Burešová nenechala líbit. "Taková typická česká vlastnost. Potom tito lidé jedou na dovolenku a neumí si objednat ani pivo," ukončila debatu Eva.