David Gránský odhalí: Jak probíhá první setkání se soutěžícími v zákulisí Talentu?

Oblíbená talentová show, která si i letos získala mnoho diváků, je aktuálně v plném proudu. Za sebou máme několik nezapomenutelných castingových kol a předvést se stihlo množství skvělých čísel. Vás ale zajímalo, jak reálně probíhá první kontakt soutěžích s moderátory v zákulisí? David Gránský přiblížil, jaké zázemí společně s Jasminou připravují účinkujícím!

Není to tak snadné, jako by se na první pohled mohlo zdát! Moderátoři jsou prvním kontaktem pro účinkující během show a jejich role je tak velmi důležitá. Soutěžící totiž mohou podpořit, rozveselit či pomoci jim uvolnit se tak, aby na pódiu podali co nejlepší výkon. 

Svého úkolu si je v show vědom i samotný David Gránský, který je součástí Talentu jako moderátor již od roku 2018. Jak přistupují, společně s Jasminou, k vytvoření toho nejlepšího zázemí pro účinkující?„Přistupujeme k tomu zodpovědně, protože každý ten soutěžící může být potenciální vítěz. Takže my si z nikoho moc legraci neděláme, nesoudíme úplně knihu podle obalu a zároveň se snažíme být co nejjempatičtější. Snažíme se soutěžícím nahrazovat tu rodinu nebo ty kamarády, které tu například nemají v té chvíli, takže my jsme ten jejich jediný, například záchytný bod, o koho se mohou opřít a kdo je pak utěší, když to například nedopadne úplně podle jejich představ a toho se snažíme držet,“ vysvětlil nám v rozhovoru.

Je tak jasné, že už mají společně s Jasminou svůj zažitý systém a že se při prvním kontaktu se soutěžícími snaží vždy nejlépe, jak umí. Není to o tom, že by si neuměli na lidi vytvořit názor, jen se snaží nedávat na prvotní sympatie či nesympatie. „Ano, je to svým způsobem jako role, ale vychází zcela přirozeně. Mohl bych si hrát na přísného porotce, ale tato role nebo tato postava je mi mnohem sympatičtější, takže spíše takto se k tomu snažíme přistupovat, že každý ten soutěžící opravdu může tuto show vyhrát a nezáleží na tom, jak probíhá první rozhovor či je zvláštní , nebo stydlivý. Může to vždy dopadnout jakkoli. Už jsme se o tom několikrát přesvědčili,“ dodal Gránský v rozhovoru.

Sledujte oblíbenou talentovou show každou neděli!