Manžel Mary Bartalos před lety zazářil v Talentu: Porota z jeho čísla nedýchala!

V oblíbené show Česko Slovensko má talent se za uplynulých deset ročníků předvedly už stovky různých nadaných lidí. Mezi nimi je také Adrián Bartalos, který se před porotu postavil se svou taneční partnerkou jako Duo Vertigo. A jejich vystoupení zvedlo porotu ze židlí!

V roce 2019 se na pódium show Česko Slovensko má talent před porotu i diváky postavilo Duo Vertigo, které předvedlo famózní vzdušnou akrobacii. Jejich číslo bylo pořádně nebezpečné a všichni ho sledovali se zatajeným dechem. Překvapení pro všechny bylo, když se v zákulisí u moderátorů najednou objevila herečka Mary Bartalos. Jak vysvětlilo, součástí taneční dvojice byl její manžel Adrián, kterého přišla takto povzbudit.

Oba tanečníci předvedli překrásné taneční číslo ve vzduchu bez jediné chybičky. Z výkonu však nebyli nadšeni jen oni sami, ale také celá porota i publikum, od kterého si vysloužili i standing ovation. Zajímavostí je, že tanečníci během svého vystoupení viseli ve vzduchu bez jakéhokoli jištění. O to více uznání si za svůj výkon vysloužili. Podívejte se na jejich vystoupení ve videu!