Raper Boki představil nadupaný singl: Aha, kterou známou krásku oslovil ke spolupráci!

Gábor Bokor, který je všem znám jako Boki, odstartoval svou kariéru v roce 2018, kdy v show Česko Slovensko má talent doslova válcoval. Rapu se od té doby věnuje na denní bázi a fanoušky neustále těší novými skladbami. Jednu vydal i před pár dny a na spolupráci si pozval začínající zpěvačku, která má v sobě velký potenciál.

Show Česko Slovensko má talent byla pro rapera Bokiho skvělou startovací čarou pro rozjetí jeho hudební kariéry. Přestože se muzice věnoval už dávno před Talentem, účinkování na televizních obrazovkách mu otevřelo dveře ke komerčnímu úspěchu. Pravidelně vydává nové skladby a na kontě má několik úspěšných alb. Jednou z nejnovějších lahůdek je pro jeho fanoušky singl s názvem Goodbye, který nahrál i se začínající zpěvačkou Melisou. K sympatické krásce se dostal díky svému živému vysílání na Instagramu, do kterého se připojila a svým nadáním ho okamžitě oslovila. „Skladba vznikla na základě mého talentu streamu na Instagramu, kde Melisa mi zazpívala a já jsem se rozhodl jí dát šanci. Nejprve jsem chtěl, aby nahrála něco svého ve studiu u mě a pak jsem se rozhodl, že s ní rovnou udělám společnou skladbu. Moc se mi líbí její barva hlasu a přístup k hudbě,“ řekl Boki pro joj.sk.

Melisa však pro diváky JOJky není neznámou tváří. Pamatovat si ji můžeme ze seznamovací show Take me out a také ze show Nákupní maniačky, kde svým vkusem soupeřky převálcovala. Namísto showbizové dráhy se však před pár lety rozhodla vybudovat si rodinu a stala se matkou. „Přestože je maminka, vždy včas všechno pošle. Dělalo se mi s ní výborně, protože je fotogenická a kamera si ji šla,“ nešetřil raper komplimenty na její adresu.

TMO - Melisa Zdroj: TV JOJ
NM Melisa Zdroj: TV JOJ

Zajímavostí je, že zatímco před pár lety Boki dostal příležitost od porotců v Talentu, nyní je on tou osobou, která dala šanci někomu nadanému a začínajícímu. Bere to ovšem s pokorou. „Necítím se být v jejich pozici, jen chci dát mé zkušenosti člověku, co si to zaslouží. Ale, že bych byl nějaký manažer nebo něco, tak to ne. Jen si myslím, že jí umím pomoci,“ zhodnotil.

Tagy: Boki