Stažené hrdlo, zlomený hlas a slzy na krajíčku: Emotivní číslo Jaro Slávika naprosto odrovnalo!

Přísný porotce Jaro Slávik je součástí show Česko Slovensko má talent od jejího začátku a tak ho pochopitelně jen tak něco nerozhodí. A pokud ano, musí jít o opravdu silné vystoupení soutěžících. Takové uvidíme i v nejnovější části a obávaný kat bude při jeho hodnocení jen velmi těžko hledat slova ...

Jaro Slávik se v showbyznysu pohybuje už mnoho let a viděl opravdu různé talenty v mnoha zemích světa. Navíc v show Česko Slovensko má talent hodnotí nadání soutěžících od samého začátku. Je proto pochopitelné, že ho jen máloco rozhodí nebo vyvede z rovnováhy. Když se už něco takového stane, je jasné, že je to pořádná pecka.

No, a přesně na takovou pecku se můžete těšit v další epizodě. Na pódium se postaví účinkující, ze kterého bude mít i tento nejpřísnější člen poroty stažené hrdlo. Při tomto konkrétním vystoupení totiž Jaro velmi intenzivně myslel na blízké přátele, kteří zemřeli příliš brzy. "Vy jste nám dali emoci a ta emoce vytvořila to krásno. Ta emoce každého nějakým jiným způsobem zasáhla ... Já jsem došel o šest velmi dobrých kamarádů ... Bylo to skvělé," řekne Slavík se zlomeným hlasem a bude zřejmé, že slzy má na krajíčku. Co ho tak velmi chytí za srdce?

Sledujte show Česko Slovensko má talent na JOJ TV!