Marta Jandová s manželem oslavila výročí svatby: Podívejte, jaké krásné slova mu věnovala!

Oblíbená zpěvačka a porotkyně ze show Česko Slovensko má talent žije již od roku 2014 v šťastném a harmonickém manželství. S mužem jejího života před časem oslavili výročí a při této příležitosti mu veřejně poslala dojemné vyznání lásky.

Životní štěstí našla rockerka Marta Jandová po boku gynekologa Miroslava Vernera. Svou lásku zpečetili sňatkem v létě 2014, takže před časem měli své 7. výročí. Jelikož ten datum vyšel na den, kdy se natáčela show Česko Slovensko má talent, oslavu si museli odložit. Jeden druhého si ale o to víc užili. Marta mu dokonce na sociální síti poslala dojemné vyznání lásky, které chytí za srdce nejednu romantickou duši. "Minulý týden jsme oslavili 10 let od prvního polibku a 7 let od svatby. A neměli jsme možnost spolu někam jít. Tak až dnes. Miluji tě, Mirečku. Děkuji za všechno," napsala Jandová.

Jejich dcerka Maruška je aktuálně v letním táboře a manželé si spolu užívají chvilky, které mají jen pro sebe. Ačkoli to zní jako dokonalý program, zpěvačka a porotkyně se postěžovala, že jí to ne zcela vyhovuje. Milovaná dcera jí totiž nesmírně chybí. "Dítě v táboře a já stále spím. Mám najednou strašně mnoho času. Jakože nemám, protože pracuji, třídím, uklízím a zase spím. Bez ní je to prostě jiné. Doma je ticho a pořádek. Nuda," zhodnotila.