Diana Mórová se rozcítila a vylila si srdce: TYTO emotivní slova vás dostanou!

Úspěšná herečka je známá svou upřímností a autentičností, protože vždy řekne to, co si myslí a co cítí. Jinak to nebylo ani při rozhovoru, který jsme s ní dělali hned v první den natáčení deváté série show Česko Slovensko má talent. Diana se před kamerou rozcítila a doslova si vylila srdce.

Oblíbená a úspěšná herečka Diana Mórová v roce 2015 rozšířila své portfolio schopností, kdy se stala čtvrtou porotkyní v show Česko Slovensko má talent. Od té doby již proteklo Dunajem hodně vody a herecká diva se v porotcovské křesle cítí perfektně. Během prvníh dne natáčení deváté série Talentu si však opět zavzpomínala na své začátky v šou a pořádně ji to rozcítilo. Natáčení se totiž po několika letech přesunulo ze studií televize JOJ do bratislavské Incheby. Právě na tomto místě začala Mórová psát svůj příběh porotkyně.

V rozhovoru, který jsme s ní dělali těsně před startem výroby, si před kamerou vylila srdce a vyslovila nesmírně emotivní slova. "Velmi jsem se těšila, protože já jsem vlastně po šesti letech přišla na místo, kde jsem začínala - v Inchebě. Vrátila jsem se do těch dob, kde byl můj začátek. Měla jsem velkou trému a byla jsem ještě takový nováček. Nyní, když jsem i viděla ty lidi, kteří se nezměnily a tuto budovu, že je to tu nové, tak jako bych se vrátila domů. Strašně mi to dělá dobře na psychiku, protože i my máme trému. Mám takový příjemný pocit, že jsme tu taková rodina a určitě to dobře dopadne, protože jsem se vrátila, jak se říká, na staré místo," řekla Diana.

Celý rozhovor najdete ve videu NAHOŘE!