Marta Jandová ukázala fotku z dětství: Fíha, ten šibalský kukuč jí zůstal i po letech!

Sympatická zpěvačka a porotkyně ze show Česko Slovensko má talent oslavila v dubnu 47. narozeniny, ale při pohledu na ni to zní až neuvěřitelně. Sexi tmavovláska působí velmi mladistvě, což dokazuje i fotka z dětství, kterou se fanouškům pochlubila. Šibalský dětský kukuč jí totiž zůstal i po letech!

Oblíbená zpěvačka a porotkyně ze show Česko Slovensko má talent, Marta Jandová, je rockerka srdcem i duší. Není proto divu, že se proslavila zejména zpíváním s německou kapelou Die Happy, kterou sama založila. Ačkoli k drsnému image rockerky neodmyslitelně patří chraplavý hlas, černá barva a tetování, mimo jeviště je Marta velmi jemná, ženská, milá a lidská. Svým příjemným projevem a nenuceným chováním, jak na pódiu, tak v reálném životě, si získala množství fanoušků, kteří ji doslova zbožňují.

Její příznivcům se líbí, že ani na sociálních sítích se na nic nehraje a bez problémů se pochlubí snímky bez mejkapu či ve vytahaných teplákách. Čas od času je potěší i soukromými záběry s manželem Miroslavem Vernerem či s dcerkou Maruškou. Před pár dny, například, zveřejnila svou fotku z dětství a všichni zůstali v němém úžasu. Přestože Jandová v dubnu oslavila 47. narozeniny, šibalský a hravý kukuč z černobílého snímku její zůstal dodnes. Nuže, takto vypadá, pokud má někdo dobré geny, co říkáte?