Z Lucie Bílé se stává podnikatelka: Do TOHOTO investuje nemalé peníze!

Lucie Bílá v sobě objevila podnikatelského ducha a využila covidový rok na to, aby investovala a renovovala. V rodných Otvovicích už vlastní restauraci, kulturní dům a nyní koupila další nemovitost, která bude sloužit jako dům služeb.

I když kvůli roční pandemii přišla o turné a další desítky vystoupení, tak s rukama v klíně rozhodně nesedí. "Dříve se mě pořád někdo ptal, kde je vlastně moje místo a já se to snažila vysvětlovat, ale už ne. Baví mě dělat mnoho věcí, nesnáším mrhat časem a jen tak sedět. Mám podnikatelského ducha a baví mě vymýšlet nové projekty a budovat," řekla na křtu CD dua Ben a Mateo.

Lucie si málokdy jen tak sedne a nic nedělá, nejraději vymýšlí stále nové a nové projekty!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

A tak rok, když nemohla zpívat využila to k tomu, že zrekonstruovala své divadlo, vedle něj otevřela obchůdek se šperky, které vlastnoručně vyrábí, v Otvovicích udělala z hostince restauraci a koupila další dům, kde budou služby pro místní lidi. Posilovna, kadeřnictví, salon krásy... Prostě všechno, co v rodné vesničce chybí. Lucka nedává práci jen cizím lidem, ale i rodině. Syn Filip, který se vrátil ze studií v Paříži, se v divadle stará o diváky a bratr Karel je provozovatelem. S chodem pomáhá i její manažer a další členové rodiny.

Tagy: Lucia Bílá