David Gránský si s manželkou užívá romantiku v exotice: Odletěli do hotového ráje!

Sympatický herec a moderátor show Česko Slovensko má talent v těchto dnech tráví dovolenou i spolu s manželkou v exotickém ráji ve Střední Americe. Jde o jejich vysněnou svatební cestu, na kterou si museli počkat téměř dva roky!

Moderátor David Gránský patří k idolem mnoha žen, ale jeho srdce už dlouhá léta patří pouze manželce a životní lásce Nikole. V červnu to budou dva roky ode dne, kdy si řekli své sladké "ano" a vzali se po dlouholeté známosti. Přestože bývá dobrým zvykem, že krátce po svatbě novomanželé absolvují svatební cestu, David a Nikola si na svůj vysněný výlet museli počkat téměř dva roky. Pro množství práce a později pro pandemii koronavirusu tedy odložili líbánky na neurčito. Jelikož se ale vše postupně na dobré obrací, rozhodli se, že nyní je ta správná chvíle.

Manželé Gránskí si tedy sbalili kufry a odletěli do exotické Kostariky, kde si užívají velkou romantiku. "Děkujeme rodinko a naši drazí kamarádi, že jste nám přispěli na naši svatební cestu už před dvěma lety. Vzhledem k situaci jsme si ji šli užít až teď. Dobrodružství začíná," napsala Davidova manželka na Instagram ke krásným záběrem z ráje na zemi. Z manželů už na první pohled čiší láska a je vidět, že si přítomnost toho druhého naplno vychutnávají. I tento pár je tak důkazem toho, že skutečná láska může vydržet i ve vodách showbyznysu.