Bolestivý rozvod pro Agátu Hanychovou?! Za manželstvím s Jakubem Prachařem udělala tlustou čáru!

Přestože ještě před nějakým časem Agáta Prachařová, tedy už vlastně zase Hanychová, mlžila o svém rozvodu, už je všechno zřejmé. Na sociální síť napsala status, kterým dala jasně najevo, že manželství s Jakubem Prachařem je pro ni uzavřenou kapitolou. Sympatický blonďák konec jejich vztahu přivítal s americkým úsměvem.

Ačkoli Agáta Hanychová a Jakub Prachař spolu už nějaký čas nežijí, rozvodové řízení se kvůli koronavirusu protáhlo a zřejmě to ani jednomu z nich nevyhovovalo. Na střídavé péče o dceru Miu se konec konců dohodli už dávno, každý si žije svůj vlastní život, šlo tedy jen o úřední formalitu. "Jedna etapa skončila a život jde dál. Svatba byla zábavnější, ale rozvod zase rychlejší. No nic, teď jsem rozvedená milfka," napsala na sociální síť v den rozvodu tmavovláska.

O něco později se ale rozepsala a byla o něco konkrétnější. "Myslím, že oficiální rozvod je důležitý... Něco se ve vás uzavře a začnete dýchat...," svěřila se svým fanouškům v pozdních večerních hodinách téhož dne. "Bolelo to dlouho a myslela jsem si, že tím končí všechno... Není to tak. Jak říká můj kamarád Mimi, který je od 18 let na invalidním vozíku - bolest se musí vydržet. Já jsem vydržela a je mi teď opravdu dobře... Začala jsem mít ráda samu sebe a to je velmi důležité. Je těžké začínat v 35 letech znovu, ale vše se dá," dodala optimisticky. Agáta v současnosti randí s filmovým producentem Tomášem.

Její okolí ji podporuje a drží jí palce. "Zvládaš to skvěle. Drž se. My ženy vydržíme hodně. Dokonce - a to se málo ví - dokonce i vysmáté fotky s právníky," reagovala na její slova herečka Nikol Štíbrová, čímž odkazovala na příspěvek Jakuba Prachaře. Ten totiž v ten samý den zavěsil na sociální síť fotografii se svým advokátem Romanem Jelínkem, na níž se usmíval od ucha k uchu. "Šťastnější výraz bych jen těžko hledal. Štěstí je krásná věc," napsal. Fanoušci sympatické tmavovlásky tuto jeho reakci odsoudili. "V každém je skrytý kus puberťáka, ale je průšvih, když se dostane ven," prohlašovali drsně na jeho konto.