Sotva se vyléčila z koronavirusu a hned vyrazila mezi lidi! Lucie Bílá opět rozzlobila své fanoušky!

Nedávno se zpěvačka Lucie Bílá na sociální síti svěřila všem svým příznivcům, že překonala koronavirus, přičemž onemocnění označila k nelibosti mnoha lidí jen jako "blbou chřipku". Karanténa se jí skončila v neděli a ona hned v pondělí vyrazila mezi lidi. Bez roušky si užila otevření svého vlastního divadla.

Situace v Česku je vážná. Dokonce natolik, že Slovensko s Českou republikou zavřelo hranice. Lidé by se tam momentálně neměli setkávat na velkých akcích a družit se, aby zabránili potenciální nákaze koronavirusu. Zpěvačka Lucie Bílá, která již toto onemocnění překonala, si z celé situace těžkou hlavu ale nedělá. Zatímco ještě před dvěma týdny chraplavým hlasem své fanoušky ujišťovala, že je koronavirus jen "blbá chřipka, která se dá přežít", začátkem minulého týdne se již v "plné polní" vrhla do společenského života.

https://www.facebook.com/watch/?v=2232383046892110&extid=o6YxhRvA0mSUnVR2

Slavnostně totiž otevřela své vlastní divadlo, které se - nepřekvapivě - volá Divadlo Lucie Bílé. Dříve to bylo Divadlo Ta Fantastika. Na akci nechyběly nejen fanoušci a novináři, ale i další celebrity. Například herečka Simona Stašová, s níž se zpěvačka na fotografiích s radostí objímala. I dcera známé herečky Jiřiny Bohdalové má za sebou koronavirus, ale rozhodně toto onemocnění nekomentovala tak optimisticky jako Lucie Bílá. "Prvních devět dní to není úplně to pravé ořechové.'Lehká chřipka' to tedy není. Ale to je asi i tím, že už mám těch 65, takže jsem si to 'užila'," prozradila.

Přestože podle lékařů tak úplně neplatí, že kdo si koronavirusem projde, má už na nemoc vypěstovanou imunitu, na slavnostní akci se obě ženy chovaly, jako kdyby kolem nich vůbec žádné nebezpečí nehrozilo. Podle hygieniků mají totiž obě 90 dnů "hájení", kdy se nemusí bát, že by opět onemocněli. A ani se nikdo nemusí bát kontaktu s nimi. Fanoušci Lucie Bílé na sociálních sítích, kde mnohonásobná držitelka ocenění Zlatý slavík videa sdílela, se tomu ale divili. Například žasli nad tím, že úplné minimum účastníků mělo roušku. "Z karantény rovnou na takovou akci? Neměli byste se věnovat jiné činnosti, například trasování? A kde jsou roušky?," zaznívalo v komentářích často. "Pozitivní test jsem měla před 13 dny... Dodržela jsem všechna pravidla a věřte mi, že bych nikdy nešla mezi lidi, kdybych měla byť jen nejmenší podezření, že bych je mohla ohrozit," dušovala se zpěvačka slavných hitů Zlobivé tenisky, eSeMeS nebo Zpíváš mi requiem, která tentokrát nechala svého "testosteronového anděla" Radka Filipiho doma. On se totiž také léčí z koronavirusu.

https://www.facebook.com/watch/?v=10158589474039378&extid=QMRSN9mvGL7qZlTX

Tagy: Lucie Bílá