Diana Mórová radikálně změnila image: Nový svěží účes ji pořádně omladil!

Oblíbená herečka a porotkyně ze show Česko Slovensko má talent byla dlouhá léta věrná jednomu účesu. Dlouhé blonďaté vlasy byly její vizitkou a nikdo si ji už neuměl představit s jiným image. Po letech se ale rozhodla pro změnu a vypadá opravdu perfektně!

Diana Mórová bez pochyb patří k nejzářivějším hvězdám slovenského showbyznysu. Dlouhé roky je členkou Činohry Slovenského národního divadla, hrála v mnoha filmech, účinkovala v seriálech televize JOJ Family a poslední roky si ji diváci oblíbili i jako porotkyni v show Česko Slovensko má talent. Množství fanoušků si získala svým mimořádným nadáním, příjemným projevem, ale také díky výbornému vzhledu.

Přestože letos oslavila kulaté padesáté narozeniny, vypadá opravdu perfektně. Před časem na předávání cen OTO předvedla svou výstavní postavičku, sexy dekolt a mužům jen padaly sáňky. Svůj mladistvý image nejnověji ještě znásobila radikální změnou image. Po letech vyměnila blonďatý účes za sexy zrzavou barvu. O obnovených vlasech informoval na svém profilu na sociální síti Dianin dvorní kadeřník Paviel Bendler. Nový barva jí nesmírně svědčí a už na první pohled ji pořádně omlazuje. Skvělá volba, co myslíte?

FOTO najdete v galerii: