Lucie Bílá překonala koronavirus, ale šok přišel až po vyléčení: Může toto myslet važně?

Před pár dny se Lucia Bílá veřejně přiznala, že i ona se nakazila novým koronavirus. Lidí zaskočilo to, co přiznala po vyléčení!

S druhou vlnou koronavirus bojují mnohé evropské státy a Česko není výjimkou. Ostatní dny tam padaly rekordní denní čísla nakažených. Mezi nimi byla i Lucie Bílá...

Ta svým fanouškům prostřednictvím Instagramu oznámila, že v je v karanténě a na pár dní se odmlčela. V té době nikdo nevěděl, jestli zpěvačka bojuje s koronavirusem. Až o pár dní později světu přiznala, že i ona onemocněla, ale s virem se statečně poprala. Smrtelný virus, který má na svědomí statisíce lidských životů, označila jako "blbou chřipku, která se dá přežít".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Bylo to právě zlehčování průběhu nemoci, co lidi hodně rozzlobilo. Fanoušci Lucii nešetřili a odkázali jí, že koronavirus podceňuje a je bezohledná, protože své naplánované koncerty a otevření divadla nechce pro pandemii odložit. Někteří jí dokonce vzkázali, aby "si dala facku" za to, že lidi svým videem nabádá, aby koronavirus podceňovali. Co si o jejím názoru myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Tagy: Lucia Bílá