Lucie Bílá na nejkrásnější fotce se svým otcem: Wau, jakoby mu z oka vypadla!

Oblíbená zpěvačka je na sociálních sítích poměrně aktivní podobně jako mnoho jejích kolegů ze showbyznysu. Svým fanouškům se nejnověji pochlubila fotkou, na níž pózuje se svým otcem a všichni zůstali v němém úžasu. Lucie totiž podobu s nejdůležitějším mužem jejího života nezapře.

Česká zlatá slavice Lucie Bílá se pyšní pohádkovou kariérou a na výsluní je desítky let. Sláva jí však, jak se říká, neudeřila do hlavy. Jak sama tvrdí, stále je toutéž Hanou Zaňákovou, kterou se narodila. Nohama na zemi určitě zůstala i díky tomu, že ji obklopují ti správní lidé, mezi jejichž bez pochyb patří i její milovaný otec Josef Zaňák.

Rodačka z Otvovice ho před časem ukázala svým fanouškům prostřednictvím sociální sítě, na kterou přidala jejich společnou fotku. "Jsem ještě malé dítě, i když to není vidět," napsala k snímku, na níž se k otci něžně tulí. Kromě velké lásky mezi rodičem a dítětem je ze záběru už na první pohled vidět, že česká diva otci jakoby z oka vypadla. Zdědila po něm výrazné rysy obličeje a tak by rodinné pouto nezapřeli, i kdyby velmi chtěli. Co myslíte?

Lucie Bílá s otcom Zdroj: archív L.B.

Tagy: Lucie Bílá