Dianu Mórovou trápí zdraví! Pro vážné problémy se musela svěřit do rukou lékařů!

Oblíbená porotkyně show Česko Slovensko má talent Diana Mórová se trápí. Vrásky na čele jí způsobují zdravotní problémy. Ty jsou natolik vážné, že musela vyhledat lékařskou pomoc.

Diana Mórová má postavičku jako lusk. Nicméně své dokonalé křivky nemá zdarma. V mládí se věnovala gymnastice a její tělo její momentálně vystavilo účet. Sice má blondýnka dokonalé křivky a skvělou kondici, odvrácenou stránkou mince jsou i zdravotní problémy.

Dianu Mórovou už delší dobu trápí bolesti krční chrtbice. Problém přerostl natolik, že se musela obrátit na odborníky. "Moje problémy s krční páteří mě donutily vyhledat někoho, kdo mi pomůže," uvádí se na stránce jisté soukromé rehabilitační kliniky. Jak se zdá, odborníci herečce opravdu pomohli. Podařilo se jim zbavit blondýnku nesnesitelných bolestí. "Jejich profesionalita a lidský přístup nemají hranice. Rehabilitace mi neskutečně pomáhají," přiznala herečka. Diana Mórová se tedy cítí lépe a její fanoušci se na ni mohou těšit v show Česko Slovensko má talent i na divadelních prknech Slovenského národního divadla.