Lucie Bílá udělala pro milovaného otce velké gesto: TOTO udělala, aby ho potěšila!

Česká zlatá slavice je známá tím, že je velmi obětavá, snaží se pomáhat a rozdávat radost, jak jen umí. Této pověsti nezůstala nic dlužná ani v těchto složitých časech. Nejnověji překvapila a všechny dojala tím, co udělala pro svého milovaného otce.

Těžké časy, které jsme v uplynulých měsících zažívali a mnozí stále zažívají, ukázaly, jak se dokážeme semknout a projevit empatii. Jak lidé s občanským zaměstnáním, tak i celebrity. Česká slavice Lucie Bílá je známá svou obětavostí a velkým srdcem, což potvrdila i během koronakrízy. Už v začátcích pandemie se vrátila ke své minulé profesi a sedla si za šicí stroj, aby pro pacienty v nemocnici v Kladne ušila roušky, když jich byl nedostatek.

Atraktivní tmavovláska však rozhodně nezapomíná ani na své nejbližší. Před časem 54- letá kráska fanoušky dojala velkým gestem, které učinila pro svého milovaného otce Josefa Zaňáka. Pomohla totiž vrátit život malé hospůdce v její rodné vesničce Otvovice. Právě toto místo bylo totiž celý život jeho srdeční záležitostí. "Můj táta chodil na Formanka celý život. Má tam své místo, židli, vzpomínky a má to tam rád. Už jen proto stálo za to celé to zachránit a zrekonstruovat. Nemohla jsem se dočkat, kdy ho novými prostorami převedu. Jeho nadšení je pro mě tou největší odměnou. Je to tam prý špičkové," zhodnotila Bílá.

https://www.instagram.com/p/CAp45cNn2k2/?utm_source=ig_web_copy_link

Tagy: Lucie Bílá