Romantika jako z červené knihovny: Zamilovaná dvojice si užívá ve vířivce!

Zamilovaní až po uši. Úsměvy, pohoda, vířivka. Řeč je o zpěvačce Lucii Bílé a její přítelovi Radkovi.

Ačkoli koronavirus způsobil, že mnozí zůstali doma, Lucii Bílé to, zdá se, vůbec nevadí. Mikrofon vyměnila za šicí strůj a dokázala tak, že nejenže ví božsky zpívat, ale ve škole dávala pozor a s jehlou jí to jako vyučený švadlence jde od ruky. Když nešije roušky, čímž pomáhá místní nemocnici, věnuje svůj čas svému příteli Radkovi.

Přestože se v Česku preventivní opatření zmírnily, nevypadá to, že by dvojice chtěla opustit své hnízdečko lásky. Spíše se zdá, že je jim celkem více než dobře. Důkazem je například fotografie, kterou zpěvačka zavěsila na sociální síť. Dvojice se k sobě tulí, na tvářích jim tančí úsměvy a z očí záři čiré štěstí. Není tedy divu, že Lucie k fotce napsala výstižný komentář: "Krásný večer..."

Až po uši zamilovaní vstoupili i do měsíce května, pro který je charakteristické spojení lásky čas. Lucie Bílá na Facebook přidala romantické a krásné video, ve kterém se vyznává ze svých hlubokých a upřímných citů. Samozřejmě, věnované je její příteli Radkovi.

Nechybí ani romantická fotka, na níž si dvojice dává polibek přímo pod třešní. Na tradice přece netřeba zapomínat. Lucie k tomu napsala výstižný komentář: "Hledali jsme se, až jsme se našli."

Tagy: Lucia Bílá