Lucka Bílá, Radek Filipi

Lucie Bílá porušila svoji zásadu a ukázala se v plavkách: Takto ji zvěčnil přítel Radek!

Lucka při mladém příteli doslova září a je vidět, že je skutečně šťastná. Své fanoušky nejnověji potěšila sexy záběrem, na kterém vypadá fantasticky!

Při pohledu na několikanásobnou českou slavici by snad nikdo z nás netipoval, že má již 53 let. Láska s ní dělá divy a je vidět, že je spokojená a šťastná.

Podstoupila Lucka Bílá nějaký zkrášlovací zákrok?

Lucka byla v mládí pořádná dračice a věděla se odvázat i v módě. Poslední roky jsme ji však mohli vidět dříve v decentnějších outfitech a to dokonce i na koncertech.

Odkdy se Lucka dala opět dohromady se svým partnerem Radkem Filipem, vypadá stále lépe a mladší. To, že láska je nejúčinnější zkrášlovací prostředek u ní platí snad dvojnásob!

https://www.instagram.com/p/B2JV63DIaLJ/

Momentálně si Lucie užívá dovolenou s mladším přítelem v Chorvatsku a fanoušky překvapila i potěšila svůdnou fotografií v černých rafinovaných plavkách. "Tímto porušuji svou zásadu, v plavkách nikdy a nikam," napsala k záběru, pod kterým přibývá množství pozitivních komentářů.

https://www.instagram.com/p/B2MW3n-IeVT/

Myslíme si, že se může v plavkách fotit klidně i každý den. Takovou postavičku by jí mohly závidět i o polovinu mladší ženy. Vypadá fantasticky, souhlasíte?

Tagy: Lucie Bílá