Lucie Bila Radek Filipi

Lucie Bílá je zamilovaná po uši: Radkovi věnovala nejemotivnější píseň o jejich společném životě!

Jako takoví teenageři! Sympatická zpěvačka už nějaký ten pátek září štěstím po boku svého téměř o 20 let mladšího frajera Radka Filipiho. A že jim to spolu klape, dávají najevo na každém kroku.

Zpěvačka a několikanásobná česká slavice Lucie Bílá šokovala fanoušky, když přiznala vztah se svým bodyguardem Radkem Filipim, který je od ní mladší téměř o dvacet let. Přestože tmavovláska se zlatem v hrdle vypadala pořádně zamilovaná, jejich láska tehdy dlouho nevydržela. Po několika měsících poslala zajíčka k vodě. Jak se ale říká - stará láska nerezaví. Začátkem minulého léta se s fešným svalovcem dala opět dohromady a od té doby opět září štěstím a rozdává úsměvy na všechny strany. Že je do sebe dvojice zamilovaná až po uši, je evidentní snad z každé společné fotky, kterou se Lucie fanouškům pochlubí.

Nyní však česká slavice všem ukázala jak moc miluje svého přítele a co pro ni znamená. Lucie nazpívala krásnou píseň Protože, ke které vznikl i zamilovaný videoklip, ve kterém mohou fanoušci nahlédnout do soukromého života Lucie a Radka. Zajímavý je hlavně text, který všem odkazuje, že každý se má starat o svůj život a neřešit cizí vztahy.

Tagy: Lucie Bílá