Nemoc i starosti se zloději: Finalisté Talentu mají ztíženou přípravu na velký večer

Co se stalo?

Šestá série show Česko Slovensko má talent vyvrcholí již dnes ve 20:35 na JOJ Family. Čeká vás deset fantastických finalistů s deseti výjimečnými vystoupeními. I letos bude finále bohaté, máme pro vás připraveno skvělé zpěváky, hudební skupinu, tanečníky, kouzelníka, silové akrobaty, artisty i cyklistky. My jsme pro vás zjišťovali, co konkrétně si pro vás naši finalisté chystají. Někteří měli čas na přípravu několik měsíců (konkrétně držitelé zlatých bzučáků) a někteří jen týden (postupující z ostatního semifinále), ale všichni si pro vás chystají to nejlepší z toho, co dokáží předvést.

Některým ale štěstěna hází nepříjemné klacky pod nohy. Například po členech skupiny Hrdza koluje nemoc, která znepříjemňuje jejich snahu nacvičovat a ztěžuje jim i ostatní pracovní povinnosti: "Jsme dost unavení a nemocní. Všichni tak trochu." Někteří se dostávají z nemoci, sympatická zpěvačka s ní ještě bojuje a jiní čelí prvním příznakům. Aby to nestačilo, situaci zkomplikovala i "drobná" krádež: "Jeden náš člen, který zde momentálně chybí, náš lídr Sláva, dnes se mu stala nepříjemnost, při otevření auta jsme zjistili, že mu chybí navigace a rádio. Je s policisty a řeší zápis. "Dívky z Act 4 Slovak Republic se chtěli připravovat již od léta, situaci jim zkomplikovala operace, kterou musela podstoupit jedna z nich.

Další finalisté měli během přípravy o trochu více štěstí. "Připravoval jsem se dva dny. Nestihl jsem se ani vzpamatovat z cesty, cestoval jsem z Prahy a zpět do Bratislavy. Poslouchal jsem podklad písně, bude jiný a bude to píseň Cítím, kterou kdysi zpíval i Karol Duchoň, ale bude to převzata píseň, "říká Martin. On nebude jediný zpěvák na finále. "Budu zpívat písničku od Queen - Show Must Go On v takové zvláštní verzi a připravovala jsem se tak, protože jsem tupá z angličtiny, tak jsem poprosila kamaráda, ať mě nádrţe ten text," prozrazuje s úsměvem Sima Gažíková.

Máte se na co těšit, tak si nenechte ujít velké finále show Česko Slovensko má talent už dnes ve 20:35 na JOJ Family!

Tagy: ČSMT 6