Jejich vystoupení se sebou vždy přináší poselství: Jaký má kapela Hrdza svůj hlavní cíl?

Skupina Hrdza si hrdě stojí za svou muzikou.

Už během castingu show Česko Slovensko má talent se porota jednoznačně shodla, že tahle skupina patří do semifinále. Kromě svébytný muziky, skvělých kostýmů, výborné energie mají jednu velkou výhodu - zpěvačku. Pokud má kapela takovou výhodu, nic víc jim netřeba. Jediná žena, která je obklopena sympatickými a dobrými hudebníky si umí jejich vystoupení opravdu užívat. Hlavní motivací kapely Hrdza je setřít rozdíly v různých jazycích, protože jejich zpěvačka pochází z Polska.

Jaro je nazval írečitou slovenskou kapelou, Lucie je zase zamilovaná do hlasu zpěvačky a Diana s Jakubem s nimi jen souhlasí. Postup do semifinále ale neměli úplně jednoduchý. Na pódiu zůstali stát spolu se Slack show a porota byla nerozhodná. Nakonec se díky diváckému hlasování rozhodlo, že dvě země mají rády takový styl hudby a podařilo se jim postoupit dále. Jaké byly jejich bezprostřední pocity po vystoupení a vyhlášení výsledků? Sledujte video.

Velké finále se nám již blíží. Nezapomeňte proto sledovat show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT v neděli ve 20:35 na JOJ Family!

Tagy: ČSMT 6 Hrdza