Finálová sestava je kompletní: Z druhého semifinále postoupil Martin Vetrák a skupina Hrdza

Velké finále bude nabité talenty.

Druhé semifinále šesté série show Česko Slovensko má talent bylo pestré - měli jsme v něm talentované zpěvákyb- sólisty i duet, hudební skupinu a také mnoho netradičních vystoupení: nebezpečného polykače mečů, hazardéry na slackline, vtipnou standup komičku a také pánský striptýz okořeněný skvělou choreografií. Diváci, měli jste z čeho vybírat a uznáváme, že ta volba nebyla vůbec jednoduchá. Vy jste nakonec zvolili své favority poměrně jednoznačně a z osmičky semifinalistů jste do velkého finále Talentu posunuli s nejvyšším počtem hlasů Martina Vetráka, který předvedl fantastický výkon se skladbou You Raise Me Up.

O dalším postupujícím rozhodovala s vaší pomocí porota - vybírali si z druhého a třetího místa žebříčku SMS hlasů. Rozhodnout se museli mezi Slack Show a hudební skupinou Hrdza. Porotci nakonec ale dali oběma po dva hlasy a definitivu opět nechali na diváky. Ti rozhodli o tom, že desátou finálovou příčku obsadí díky jim SMS-kám právě hudební skupina.

Finálová sestava je tak kompletní. Pro připomenutí, nacházejí se v ní pět držitelů zlatých bzučáků: Akrobati Katy a Paul, zpěvačka Simona Gažíková, tanečníci Adem, cyklistky z Act 4 Slovak Republic a seskupení Tumar. Z prvního semifinále postoupili až tři čísla: taneční skupina Dancecool Crew, siloví akrobaté Strong Brothers a kouzelník Tomasiano. O absolutním vítězi rozhodnete již tuto neděli.

Sledujte show Česko Slovensko má talent ve 20:35 na JOJ Family!

Tagy: ČSMT 6