Výmluvný Michal Hudák si nemohl pustit ústa na špacír: Brali mu prostor další porotci?

Jako porotce v show určitě nezklamal.

V neděli v show Česko Slovensko má talent nastala velká změna, jaká tu ještě nebyla. Kvůli nemoci si za stůl porotců nemohla sednout oblíbená zpěvačka Lucie Bílá, což způsobilo mnoho nejasností. Kdo si sedne na její místo? Jelikož toto rozhodnutí nebylo jednoduché, dali si na tom režisér i Lucka velmi záležet. Nakonec se tohoto úkolu výborně zhostil její dlouholetý kamarád Michal Hudák. Svým humorem zabavil lidí nejen v publiku, svým nadšením z vystoupení potěšil soutěžící a nakonec si i užíval focení s přítomnými fanoušky. Dokonce v zákulisí dostal i za své porotcování kytici a se soutěžícími prohodil i pár slov.

Každé vystoupení ho dokázalo dostat do kolen. Při závěrečném rozhodování, kdy si měli vybrat mezi kouzelníkem Tomasianem a silnými chlapy Strong Brothers se rozhodl pro kluky, kteří jsou pro něj velkou inspirací a hnacím motorem. Podle něj je pro ně slovo "strong" opravdu výstižným, a nemyslel tím jejich svaly.

Sedět v porotě takové velké show bylo pro něj neuvěřitelným zážitkem, za který je podle jeho slov vděčný: "Všichni porotci jsou již někde v zákulisí a já se tu ještě tak pohybuji, ještě si to vychutnávám," prozradil Michal. Dokonce se přiznal, že svou výřečnost musel nechat doma, protože čas mu nedovoloval říct všechno, co měl na srdci: "To mi trošku vadilo, že zde musíme opravdu málo mluvit." Přesto se role porotce zhostil na výbornou.


Kdo zůstane stát před branami finále a kdo se bude těšit z postupu? Uvidíte v neděli v show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT v 20:35 na JOJ Family!