Richard Nedvěd předpovídá, kdo letos vyhraje Talent: Bude to ten nejdivnější

Zavzpomínal si s námi na první sérii ČSMT.

Na první semifinále show Česko Slovensko má talent zavítal i "trapnomág" Richard Nedvěd, kterého si věrní fanoušci talentové soutěže pamatují jako finalistu první série. Tentokrát ale přišel jako host a ne jako soutěžící a my jsme měli možnost ho trochu před jeho vystoupením vyzpovídat. Jak si vzpomíná na svou účast v talentů? "Mám na to hezké vzpomínky, protože jsem si to prožil také. Ale ty pravidla se změnily, i já jsem o šest let starší," prozradil nám. Jeho vzpomínky brzy nabraly konkrétnější rozměry: "Vybaví se mi dlouhé čekání. Moje šatna, kde jsem spal, taková nervozita kolem toho. Na porotce si vzpomenu a na mléko do kávy. Neboť já piji hodně mléka a oni měli jen ty mléka do kávy, tak jsem pil hodně těch malých mlíček"

Richard patří k těm šťastlivcům, kteří se svému umění věnují naplno i po skončení soutěže: "Jsem trapnomág. Pokud nevíte, co to je, tak si to vygúglite. Talent si mě odchoval a od té doby to dělám." Není ale snadné přicházet stále na nové a nové trapně-magické triky. On čerpá inspiraci i od svých kolegů a setkává se s nimi na konferencích. A kdo podle něj vyhraje šestou sérii? "Vyhraje to ten nejdivnější," tvrdí s humorem sobě vlastním.

Show Česko Slovensko má talent pokračuje druhým semifinále, sledujte JOJ Family v neděli ve 20:35! Jako host vystoupí finalisté pátého ročníku - živé sochy Big Names!