Kluci ze Strong Brothers jsou bojovníci: Proč kvůli Talentu přišel jeden z nich o práci?

Postup si opravdu zasloužili.

Silové číslo od kluků ze Strong Brothers nenechalo na židlích ani jednoho diváka. Velké těla, silné ruce a akrobace, která je pro běžného člověka nemožná. Sám Michal Hudák ocenil jejich sílu a přiznal, že by mu trvalo roky, než by dokázal něco takového. Podle vašich komentářů patří kluci k velkým favoritům soutěže, protože jsme od vás dostali největší ohlas a samé pozitivní reakce.

Matouš a David jsou skromní kluci, kteří touží dělat něco pro lidi. Věří, že dokážou inspirovat mladé a povzbudit je ve svých koníčcích a nasměrovat na lepší cestu. Mají za sebou toho opravdu hodně a dosud s nimi chodí i následky z minulosti. Díky vám a porotě, která změnila pravidla, si vybojovali místo ve finále. Pocity to byly pro ně nepopsatelné a děkovali snad stokrát. Dokonce se Matouš přiznal, že kvůli této soutěži dává v práci výpověď. Co ho k tomu donutilo překvapilo nejen jeho kamaráda Davida, ale i jeho okolí. Podívejte se na video, kde Matouš vysvětluje své rozhodnutí a také můžete vidět jejich bezprostřední pocity po vystoupení a vyhlášení výsledků.

Sledujte druhé a zároveň poslední semifinále, kde se dozvíme kdo bude další finalistem show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT již v neděli ve 20:35 na JOJ Family!