Seznamte se, tohle jsou letošní semifinalisté Talentu! Máte mezi nimi svého favorita na vítězství?

Porotci vybrali nejlepší z nejlepších.

Porota rozhodla - Jakub Prachař, Lucie Bílá, Diana Mórová a Jaro Slávik včera večer zasedli, aby z více než stovky postupujících z castingů do šesté série show Česko Slovensko má talent obsadili 16 semifinálových míst. Neměli to jednoduché, letos jsme měli vskutku množství talentovaných soutěžících z různorodých odvětví showbyznysu a zábavního průmyslu, ale nakonec udělali těžké rozhodnutí a vybrali nejlepší z nejlepších. Konkrétně se v dalších dvou semifinálových večerech můžete těšit na vystoupení těchto soutěžících:

První semifinálový večer bude Adrienn a Kata Banhegyi - dvě sestry, které nás očarily tím, co dokáží s obyčejným švihadlem, Marek Pačan - zpěvák, který se na castingu "odvázal" a vyskočil dokonce až na stůl porotců, Dancecool Crew - netradiční spojení latina a hip hopu, praví muži a siloví akrobaté Strong Brothers, talentovaná zpěvačka Marcela Laurinová, kouzelník Tomasiano, který všechny ohromil svými triky, mořský vlk Vladimír Filip a milovnice módy a rakouské nákupní maniačky Henrieta & Sarah.

Druhé semifinále bude patřit tyhle osmičce: talentovaný zpěvák Martin Větrák, skvělí sourozenci Ondrej a Alexandra Ferkovci, vtipná a šarmantní komička Simona Salátová, hudební skupina Hrdza, striptýzovo-tanečno-pěvecká skupina 4Ladies, nebezpečný polykač mečů Alexandr Magala, "pouliční" zpěvačka Tereza Bártová a slackline-isti ze Slack Show.

Pravomoc porotců zde končí, už jen vy a vaše hlasy budou rozhodovat o tom, kdo ze semifinalistů postoupí do velkého finále, kde na ně čekají držitelé zlatých bzučáků: Simona Gažíková, Katy & Paul, Adem, Act 4 Slovakia a Tumar. Máte už svého favorita?

Nezapomeňte sledovat show Česko Slovensko má talent v neděli ve 20:35 na JOJ Family a podpořit svého favorita hlasem!

Tagy: csmt 6