Tyto ženy překročily 50-tku, ale postavu by jim mohla závidět nejedna dvacátnice!

Cože je to 50-tka, zpívá František Krištof Veselý ve své známé skladbě. Při těchto ženách to platí na sto procent. Okrúhliny už mají za sebou, ale stále vypadají jako za mlada!

Na Slovensku máme několik hereček, kterým byste určitě netipli, že již překročili 50-tku. Jednou z nich je nepochybně Diana Mórová. Úspečná herečka a porotkyně soutěže Česko Slovensko má talent v únoru tohoto roku oslavila 51 let.

Růžová prý omlazuje, ale Diana Mórová to rozhodně nepotřebuje. Postavu by jí mohla závidět nejedna mladší žena!

Diana Mórová Zdroj: Profimedia

Další slovenský herečkou, která překročila 50-tku je Zuzana Vačková. Ta ji oslavila před dvěma lety, ale rozhodně na to nevypadá. Může za to i zdravý životní styl, jehož cestou se vybrala a na její postavě to vidět. Zuzana Vačková je aktivní na Instagramu, kde přidává zdravé recepty či několikadenní výzvy, které ji udržují fit. Zkusíte je?

I v zahraničním showbyznysu najdete několik známých tváří, kterým byste jejich věk zdaleka nehádali. Jednou z nich je herečka a zpěvačka Jennifer Lopez. 51-letá Američanka s hispánský kořeny na svém těle maká několik dní v týdnu. Stále aktivně koncertuje a chce být fit.

Tuto fotku J.Lo přidala před pár dny na svůj Instagram. Zpěvačka se vyfotila bez make-upu s neupraveným drdolem a vypadá perfektně!

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Herečka Halle Berry oslavovala životní jubileum před čtyřmi lety. Úspěšná Američanka má za sebou několik rolí, při kterých se musela dostat rychle do formy, ale ta jí zůstala do dnešních dnů.

Podívejte se sami jako na sobě Halle Berry maká i v karanténě!

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Málokdo by Gwen Stefani tipnul, že už má po 50-tce. Zpěvačka má stále aktivní hudební kariéru. Nedávno vydala nový singl. Popři tom se však stíhá starat o svou velkou rodinku. Má tři děti, z nichž nejmladší má sedm let. Máma na plný úvazek chce zůstat fit!

Takto vypadala Gwen při promu svého nového singlu Let Me Reintroduce Myself.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob, Mariah Carey, otevřeně přiznává, že měla v minulosti velké problémy s hubnutím. V roce 2019 se rozhodla radikálne změnit svou stravu - vysadila cukr a začala konzumovat zejména bílkoviny. Své samozřejmě způsobilo i cvičení. Zdroje z Careyinho okolí uvádějí, že se cítí v nejlepší životní kondici.

Přestože plné křivky typické pro Američanku nechybí, vidět, že o svou postavu se patřičně stará.

View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)