Na JOJ Family míří nový seriál Bodka: Tímto si vás okamžitě získá!

Na obrazovky televize JOJ Family míří nový seriál s názvem Bodka. Určitě si získá všechny, kteří milují psy, protože jeden čtyřnohý chlupáč zazářil v hlavní roli. Právě po něm má i seriál název - jmenuje se Bodka.

Už začátkem roku 2021 se mohou diváci televize JOJ Family těšit na nový dobrodružný rodinný seriál. Na začátku byl člověk, který neměl rád psy. A pes, který ignoroval všechny lidi. Osud však chtěl, aby se tito dva stali přáteli. Tedy, v rámci možností. V hlavní roli se objeví skvělý herec Robo Jakab, který ztvární vyšetřovatele Šimona Malíka. Přestože má hodnost poručíka, jeho kariéra výrazně nenapředuje. Šimon je totiž lehce nezodpovědný, neuznává autority a jeho vyšetřovací postupy jsou nejednou za hranicí zákona. A pokud i dokáže chytit a usvědčit nějakého zločince, způsobí přitom více škody než užitku. Proto mu dávají samy podřadné případy. Na oddělení je vlastně dlouhodobě na odpis, a čeká se na jeho poslední fatální chybu.

V soukromí je Šimon ukázkový starý mládenec, který střídá partnerky častěji než ponožky. Momentálně má modelku. Bezduchou a povrchní jako je on sám. Šimon je otupělý, na ničem mu v podstatě nezáleží, žije tak, jak ho usměrňuje systém. Je to v podstatě romantik, který se ukrývá za masku cynika. Životem se jen tak plantá a vše dělá na polovinu. Nechce se mu vázat, pouze si užívat. Je příliš komplikovaný, má svůj svět do kterého nikoho nehodlá vpustit.

Zdroj: TV JOJ

Snad i proto ho opustila i jeho poslední frajerka modelka Nina, která odcestovala pracovat do Austrálie. Na rozloučenou mu nechala na půl roku psa. Jménem Bodka. Border kolii. Samozřejmě, aniž by to s ním konzultovala. Jednoduše ho nechala u Šimona v práci bytě s odkazem: "Postarej se mi o něj. Pár měsíců to snad zvládneš." Komicky začne prolínat život lidí s říší psů. Bodka se Šimonem nejdříve pracují na kriminálce. Když je vyhodí, založí si televizi pro psy a později detektivní kancelář. Přitom řeší avantýry Bodky, zradu jeho bratra Dvojbodky a pomstu vůči kejklíři, který pracuje pro samotného Diabla a chce Bodku zničit. Platí přitom, že psi mají bohatší a veselejší život jako lidé. Dokáží se dorozumět pouze myšlenkami, ovlivňují světovou politiku, problémy řeší na hromadných seancích, ale také se hádají, podvádějí a bojují proti sobě. Celá rodina se bude se smát i bát zároveň!

Nenechte si ujít seriál Bodka již v neděli na JOJ Family!

Tagy: Bodka